Gelo-Fruit zahušťovadlo do šťáv a ovoce
GELO-FRUIT je zahušťovadlo do šťáv, ovoce, hmot, cukrářských, zmrzlinářských a gastronomických náplní (směs vybraných a nejkvalitnějších termostabilních, mrazuvzdorných škrobů želírujících za studena)
S Gelo-Fruit lze např.:
- po celý rok vyrábět koláče s využitím mraženého ovoce, které bude po upečení vypadat jako čerstvé (jsou zpracovány hotové receptury na takové koláče)
- vytvořit ovoce v gelu (za studena, za horka) – všechny receptury jsou dostupné
- využít ovocné šťávy
- připravit gastronomické nádivky a šťávy
- zahustit příliš vlhké hmoty, krémy, šťávy
Vlastnosti, výhody, přínosy:
- Díky správně zvolenému škrobu a absenci přidaného cukru má zahušťovadlo Gelo-fruit velmi univerzální využití (např. také v gastronomii)
- Díky patřičnému procesu výroby má Gelo-fruit odpovídající sypkost pro řádné smísení v produktech
- Vysoká kvalita použitých složek způsobuje tepelnou a skladovací stabilitu vytvořených produktů
Balení: 10kg
Forma: sypká
Trvanlivost: 12 měsíců