Včelka S Chocobee Nebo Nussolou
Koláč s Medem Květovým H&S, griliářem s mandlí, a vrstvou krému BELLO s čokoládou, lískovými ořechy a medem
Včelka s krémem VERO nebo BELLO plech 60×40
Těsto
margarín 80% – 60 dag
cukr pudr – 60
Med Květový H&S 15 dag
soda – 3
vejce – 6ks
mouka – 150
Griliář
Lechce rozdrobené vlašské ořechy nebo plátky mandlí nebo plátky arašídů nebo středně strouhaný koks nebo loupané slunečnicové semínka – 75 dag
Cukr pudr – 25
margarín 80% – 30
Med Květový H&S – 25
Náplň
krém VERO nebo BELLO 400-800 dag
Těsto: Smíchat všechny ingredience do těsta, rozdělit na dvě části, vyválet na 2 plechy 60×40 (na pečící papír)
Griliář: Margarín, ohřát med, přidat cukr pudr a očechy, dobře promíchat a teplý rozetřít na jednu vrstvu
Pečení: Upéct při 200°C a nechat vychladnout
Konečná úprava: Mezi dvě vrstvy rozetřít miodelku, složit, strana s griliářem má být na hoře