Včelka S Chocobee Nebo Nussolou

Koláč s Medem Květovým H&S, griliářem s mandlí, a vrstvou krému BELLO s čokoládou, lískovými ořechy a medem

Včelka s krémem VERO nebo BELLO plech 60×40

Těsto
margarín 80% – 60 dag
cukr pudr – 60
Med Květový H&S 15 dag
soda – 3
vejce – 6ks
mouka – 150

Griliář
Lechce rozdrobené vlašské ořechy nebo plátky mandlí nebo plátky arašídů nebo středně strouhaný koks nebo loupané slunečnicové semínka – 75 dag
Cukr pudr – 25
margarín 80% – 30
Med Květový H&S – 25

Náplň

krém VERO nebo BELLO 400-800 dag

Těsto: Smíchat všechny ingredience do těsta, rozdělit na dvě části, vyválet na 2 plechy 60×40 (na pečící papír)

Griliář: Margarín, ohřát med, přidat cukr pudr a očechy, dobře promíchat a teplý rozetřít na jednu vrstvu

Pečení: Upéct při 200°C a nechat vychladnout

Konečná úprava: Mezi dvě vrstvy rozetřít miodelku, složit, strana s griliářem má být na hoře

© 2022 Copyright - HONEY & SPREADS • Na Prádle 3389/8a, 702 00 Ostrava – Moravská Ostrava, Česká republika • obchod@honeyandspreads.cz